Oldalak

Rólam | A bloggerina

A blogon a Renisa nicket használom, ami természetesen nem az igazi nevem. Huszonéves, félig magyar, feleség, hamarosan anyuka és muszlima vagyok. Sokszínű családban nőttem fel talán ez lehet az oka annak hogy én is interkultúrális irányba fordultam. 2007 és 2017 között a G-portálon tevékenykedtem, majd a blogspoton is egy röpke évet az életmódváltós blogomon mielött némaságba vonultam.

Alapvetően ma már pozitív személyiség vagyok, megtaláltam az egyensúlyt az életemben, az irányt amelyet kerestem. Szeretek túrázni, főzni, új kultúrákat megismerni és utazni vágyom. Nem vetem meg a játékokat sem, jelenleg a Genshin Impact világában élem újra az animés/mangás éveimet. Sorozatok rabja vagyok és éjjeleket át lehet velem beszélgetni vallási, teológiai témákban. Három nyelven tanulok: angolul, mert napi szinten használom de mindig pocsék a szókincsem valamint urduul és arabul is. 

A Pastell  Chiffon 2021. Október 9.-én indult el hogy kicsit enyhítse a zsibongást a fejemben. A Design pedig saját tákolmányom ez is a makro hobbimjaim közé tartozik. A jövőben ezt is szeretném komolyabban művelni.

Hát ennyi lenne most. A továbbiakban ide kerülnek majd a listáim, érdekesebb bejegyzéseim is a könnyebb áttekinthetőség miatt.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése